De Meest Inspirerende Carrière Verhalen


Op theWhyGirl worden we bloedje eerlijk over wat een keuze je oplevert maar ook wat ‘ie je kost.
Hier vind je de meeste inspirerende carrière verhalen van ondernemende WhyGirls. Realtalk over de ambities, angsten en frustraties die horen bij een droomcarrière.

Filmmaker Mieneke Kramer (23) greep een kans uit duizenden. Ze volgde haar intuïtie en belandde als net afgestudeerde filmmaker op de set van de door Brad Pitt geproduceerde Hollywoodfilm 12 Years A Slave.


Ex-bankier Ruth Groenhart (43) verdiende ooit bakken met geld. Maar ze was niet gelukkig met haar baan. Ondanks de druk van een hypotheek en de verantwoordelijkheid voor een gezin volgde ze haar hart, nam ze ontslag en begon ze voor zichzelf.


Actrice Yootha Wong Loi Sing (26) vertelt je hoe zij over haar angsten heen moest stappen om te doen waar ze van droomde. Bye comfort zone, hellooooo dream career!


Ondernemer Sophie van Bentum (29) vertelt waarom haar droomcarrière en het moederschap heel goed te combineneren zijn. Ondanks de kwaaie ogen van De Moeder Maffia.


Internetondernemer Xaviera (38) vertelt waarom haar zelfspot en doorzettingsvermogen de belangrijkste reden zijn van haar succes.


Modeontwerper Kelly Joritsma (33) kwam naar Nederland voor de liefde en zette een pijnlijke afwijzing om in een kans. Ze creëerde het succesvolle modehuis Unielle Couture.

Wekelijks nog meer mooie verhalen + inzichten om alles te halen beste uit je carrière?
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!