TLC loves theWhyGirl


441712723_640

theWhyGirl is vanaf maandag 26 mei dagelijks op wisselende tijdstippen te zien op TLC. Maandag 26 mei is de eerste uitzending om 19.00 uur.

Om je droom te verwezenlijken hoef je tegenwoordig niet meer te wachten tot iemand ja tegen je zegt. Jij en ik zijn van een generatie die gewoon zelf begint en daarmee hun eigen kansen creëert. Ik begon theWhyGirl.com omdat ik voelde dat er behoefte was een platform waar we echt eerlijk worden over de keuzes die we maken in onze carrières en liefdeslevens. Want als alles kan, wat kies je dan? En wat kost je keuze je en wat levert je keuze je op?

1511396_524034631038067_504816640_n

Op 26 november 2013 lanceerde ik theWhyGirl.com, dit online platform waar je de inzichten krijgt om alles te halen uit jouw carrière zonder dat dit ten koste gaat van je liefdes- en gezinsleven. De WhyGirl droom? Een online familie waar we onze Facebook maskers van moeiteloos succes kunnen afgooien en eerlijk worden over wat we meemaken in die zoektocht naar ‘a life of having it all.’  Herkenbaarheid, inspireren & ondersteuning. Met uiteraard een dikke dosis zelfspot.  Met ons piepkleine teampje (ikke, James de cameraman en Renee de producer) gingen we ervoor. En bouwen we elke dag aan de blog van m’n dromen.

Evernote Camera Roll 20140526 120048

In februari 2014 hoorde Petra Knoth, Channel Director TLC /ID bij Discovery Networks Benelux het verhaal van theWhyGirl bij Giel Beelen in de ochtendschow. “Toen ik Zarayda op 3FM bij Giel hoorde praten over theWhyGirl was ik direct geïnteresseerd. De programma’s van TLC vertellen prachtige, ontroerende, soms gedurfde maar altijd oprechte verhalen. Precies zoals Zarayda doet in haar talkshow. Daarom zagen wij direct de aansluiting met onze zender en de mogelijkheden voor een uitgebreide samenwerking, waarvan nu de eerste stap is gezet.”

De komende maanden zendt TLC een aantal van onze WhyGirl afleveringen uit. Dus vanaf vandaag kan je zowel online als op televisie genieten van je favo talkshow. Smiley face 🙂 En hier op theWhyGirl.com vind je natuurlijk elke week   inzichten over hoe je alles uit je carrière en je love life haalt.

Zarayda's theWhyGirl bij TLC

Petra Knoth is zelf ook een echte WhyGirl, ze combineert haar baan als de directeur van een internationale televisiezender met een gelukkig huwelijk en gezinsleven. Petra heeft de ervaring en deelt een mooi inzicht waar alle WhyGirls Mommas iets mee kunnen. Want WhyGirls hoeven niet te kiezen voor of een droomcarrière of een gelukkig gezin. We get to have both!

Petra’s inzicht: Probeer niet alles perfect te doen maar geniet van de dingen die je leuk vindt om te doen en je zult merken dat je daar behoorlijk ambitieus in kunt zijn. Neem alleen tijd voor elkaar als je er ook echt bent. Zo’n kleine hummel merkt als je er niet volledig bent en tijdens het ‘spelen’ toch ook nog even je mail checkt. Je partner merkt dat overigens ook:) En laat vooral ook los, je gezinsleven hoef je niet alleen te doen. Maak goede afspraken en gun elkaar een leven naast je fulltime ouderschap.

petra

Op 26 mei gaat de samenwerking van start. Om 19:00 begint het feestje op TLC. En pasgeleden kwam Jelte Sondij, van m’n oude kluppie BNN langs om te vragen wat het verhaal achter de samenwerking tussen TLC en theWhyGirl is. Hij wilde weten waarom de samenwerking een internationaal tintje heeft en waarom ik binnenkort fietsen moet gaan uitdelen aan onze kijkers.

Zit jij deze maand voor de buis? Ik sowieso. Om te weten wat je wanneer kan verwachten, neem je een kijkje op onze WhyGirl pagina op TLC.nl

En wil je op de hoogte geworden van alles WhyGirl, schrijf je dan in op onze wekelijkse gratis nieuwsbrief. Dan ben je altijd de eerste die weet wat er staat te gebeuren.


Voornaam

E-mailadres

xZarayda