Work with theWhyGirl

Hier op theWhyGirl bundel ik graag mijn krachten door samen te werken met ondernemers, organisaties en overheden waarvan ik in m’n gut voel dat de combinatie klopt.

Het doel? Samen nog meer waarde creëren voor de fantastische community van WhyGirls; jonge, ondernemende, creatieve vrouwen met zeer diverse achtergronden die de ambitie hebben om het beste te halen uit hun leven.

Eerder werkte ik al samen met de Gemeente Amsterdam, Sanoma Media en met televisiezender TLC.

Heb je theWhyGirl community iets geweldigs te bieden? Dan drink ik graag een keer een kop koffie met je over een mogelijke samenwerking. Stuur even een mailtje naar zarayda@thewhygirl.com

Zarayda inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter?

Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Kristien van Dillen van TalentKitchen. kristien@talentkitchen.nl T: 020- 893 1187 of klik hier om naar de Talent Kitchen website te gaan

Zarayda presenteert de openingsavond van het Nederlands Film festival

NFF2013NG_Openingsavond HDWDS-16

Project: theWhyGirl talkshow uitgezonden op TLC

Zarayda’s online talkshow theWhyGirl.com is vertaald naar vijf korte programma’s die TLC gedurende een maand op verschillende tijdstippen uitzendt. Zarayda gaat openhartig in gesprek met vrouwen volgens haar WhyGirl formule en vraagt hen om hun ‘Facebook masker’ af te zetten. theWhyGirl is vanaf maandag 26 mei dagelijks op wisselende tijdstippen te zien op TLC.

Petra Knoth, Channel Director TLC /ID bij Discovery Networks Benelux: “Toen ik Zarayda op 3FM bij Giel hoorde praten over theWhyGirl was ik direct geïnteresseerd. De programma’s van TLC vertellen prachtige, ontroerende, soms gedurfde maar altijd oprechte verhalen. Precies zoals Zarayda doet in haar talkshow. Daarom zagen wij direct de aansluiting met onze zender en de mogelijkheden voor een uitgebreide samenwerking, waarvan nu de eerste stap is gezet.”

Zarayda Groenhart theWhyGirl.com  “Om je droom te verwezenlijken hoef je tegenwoordig niet meer te wachten tot iemand ja tegen je zegt. Onze generatie begint gewoon zelf en creëert daarmee hun eigen kansen. Ik vind het dan ook heerlijk dat ik nu een samenwerking aan mag gaan met de leukste vrouwenzender van Nederland, doordat ik mijn hart heb gevolgd.”

Zarayda's theWhyGirl bij TLC

 

 

Project: StadsTaboes

80 vrouwen, een 3-koppig mannenpanel en een bak taboes om openhartig over te worden.
De belofte? Na een avondje StadsTaboes verlaat je de zaal met een nieuw inzicht over jezelf. StadsTaboes is ons terugkerende evenement dat we in samenwerking met De Gemeente Amsterdam organiseren. De live talkshow is ‘een sociaal experiment’: Hoe eerlijk durven we te worden over de taboe onderwerpen waar we het meeste bij voelen?

STADSTABOES

In samenwerking met theWhyGirl een live talkshow evenement organiseren? Mail me op zarayda@thewhygirl.com om de mogelijkheden te bespreken.

Presenteer, produceer en lanceer jouw eigen online show

Ben je een kunstenaar, een coach, een schrijver, een blogger, een (online) ondernemer, een journalist, iemand uit de media, een artiest, een modeontwerper, een retailer, een winkeleigenaar of een consultant die zijn voordeel wil doen met de kansen die het internet biedt?

Dan is dit jouw kans om jezelf, je ideeën, je blog of je bedrijf nog zichtbaarder en succesvoller maken, met je eigen online show

Leer in 10 weken  hoe je een online videoshow presenteert, produceert en lanceert met een betaalbaar budget en helemaal in eigen beheer! Deze online opleiding wordt slechts 1 keer per jaar aangeboden. Hier vind je er meer informatie over

VBS_banner-met-whygirllogo3

 

Project: VivaCarriere Loves TheWhyGirl

november 2013. VivaCarriere, Viva400 en theWhygirl hebben de handen ineen geslagen om inspirerende, ondernemende Nederlandse vrouwen die genomineerd zijn voor een Viva400 Award in het zonnetje te zetten. Welke keuzes in werk en de liefde pakten goed uit? En van welke fouten heb je het meest geleerd? Krijg een kijkje achter de schermen van de succesverhalen en doe inspiratie op uit de keuzes die de Viva400 vrouwen maakten.

theWhyGirl_Def-04

theWhyGirl in de pers

evernoteevernote

Te gast bij RTL’s Koffietijd om te vertellen over StadsTaboes

de TelegraafEvernote Camera Roll 20140601 105501

Spits

Foto Interview Metro theWhyGirl 26 meiViva Magazine

Evernote Camera Roll 20140716 103317NRC Next

Evernote Camera Roll 20140423 103723

De Volkskrant

Zarayda afkomst VK 1

Zarayda afkomst VK 2

Een keer een kop thee drinken om te kijken of we iets voor elkaar en voor theWhyGirl Community kunnen betekenen? Mail me voor een afspraak.

Dankjewel voor je mail! We hebben je mail ontvangen.
Excuses, er ging iets fout. Probeer later nog eens.

Zarayda Groenhart